3/28/2015

Makeup Revolution

Nesen veicu pasūtījumu no Makeup Revolution un vēlējos padalīties ar atsauksmi par visiem saņemtajiem labumiem. Pats zīmols ir ļoti jauns - nesen tam apritēja 1 gads. Vēl aizvien turpinās dzimšanas dienas akcija - iepērcies vismaz par  25£ un saņem dāvaniņu. Internetā biju lasījusi ļoti labas atsauksmes par šo zīmolu un, saņemot sūtījumu, it nemaz nebiju vīlusies.
Pirmais pirkums ir Iconic 1 acu ēnu palete. Šķiet, ka pēc toņiem atgādina kādu citu paleti? Tieši tā, jo Iconic 1 ir kopija UD Naked 1 paletei. Acu ēnu noturība un pigmentācija ir fantastiska, taču, nevarēšu salīdzināt ar Naked 1. Tiesa gan, Internetā ir iespējams izlasīt atsauksmes, ka šī palete tālu neatpaliek no oriģinālās Naked 1, vienīgā lielā atšķirība ir cena - šī palete maksāja tikai 4£ (5,63 eur).
Nākamais pirkums ir acu ēnu palete - Iconic Pro 1, kas ir vēl vienas slavenas paletes - Lorac Pro - kopija. Arī par šo paleti esmu sajūsmā! Turklāt tā maksāja tikai 6,99£ (9,85 eur).
Izvēlējos arī vienu vaigu sārtumu un kontūrēšanas paleti - Golden Sugar. Abu rindu pirmos toņus var izmantot kā izgaismotājus, vidējos četrus kā vaigu sārtumus un pēdējos divus kā bronzerus (augšējais ir ar spīdumu, apakšējais ir matēts). Maksāja 6£ (8,45 eur). 
Noriskēju un paņēmu arī konsīleri (tonis - light), kas maksāja tikai 1£. Neesmu sajūsmā kā par citiem pirkumiem, taču par šādu cenu ir pieņemams. Dāvanā līdzi nāca arī neliels paraudziņš - lūpu spīdums The Wow Gloss tonī Pretend to be  psyched. 
Kopumā, ar visiem pirkumiem esmu apmierināta, tikai žēl, ka sūtīšana ir diezgan dārga - 4,95£. Prieks, ka tagad man vēl ilgi nevajadzēs jaunas acu ēnas, tā kā ikdienā tās nelietoju, tad šīs divas paletes man kalpos vēl ilgi. :)

No comments:

Post a Comment