8/04/2014

iHerb atlaižu kods

iHerb atlaižu kods pirmajam pirkumam: WTQ853

iHerb ir interneta veikals, kas piedāvā iegādāties dabīgus produktus par ļoti pievilcīgām cenām. Tajā var atrast plašu piedāvājuma klāstu, kas Latvijas veikalu plauktos ir par augstākām cenām.

Neliela informācija par veikalu un sūtīšanu:
1. Veikals juridiski atrodas ASV, bet piegāde ar Airmail uz Latviju izmaksā 4$, (apm. 3.02 Eur) ja paciņas kopējais svars nepārsniedz 1814g.
2. Pakaļ jādodas uz Latvijas Pastu, kad pastkastē pienāk paziņojums.Vidēji paka atnāk 20 dienu laikā, bet ir bijuši gadījumi, kad jāgaida mēnesis pusotrs.
3. Jāsamaksā PVN 22%, ja preču kopsumma pārsniedz 10 EUR  ~ 13.17 USD (pat ja summa pārsniedz 10 EUR, var gadīties, ka PVN nav jāmaksā, īsāk sakot - laimes spēle).
4.  Apmaksai vajadzīga kredītkarte (Visa vai Mastercard) un diemžēl viņi nepiedāvā maksāt caur Paypal.
5. Ja  paciņa neatnāk, tad rakstam iHerb vēstuli ar savu bēdu un viņi parasti atgriež naudiņu. Arī, ja kāds no produktiem sūtīšanas laikā sabojāts, rakstam, sūtam foto un dabūjam naudiņu atpakaļ.
6. Izmantojot atlaižu kodu, pirmajam sūtījumam tiek piedāvāta 5$ atlaide, ja sūtījuma kopējā vērtība pārsniegs 40$, tad saņemsiet 10$ atlaidi. Jau sākumā minēju, ka atlaižu kods ir  WTQ853 (Var vienkārši spiest uz linka un kods ievadīsies automātiski.)

Varēsiet atrast tādu brendu produkciju kā  E.L.F. Cosmetics, Aubrey Organics, Now Foods, Avalon Organics, Sibu Beauty, Nubian Heritage, Real Techniques by Samantha Chapman, Desert Essence, Earth Mama Angel Baby, Jason Natural, Nature's Gate, Giovanni, Crystal Body Deodorant, Thayers, Aveeno, Madre Labs,  Reviva Labs, Derma E, Acure Organics, Andalou Naturals, Earth Science, Life Flo Health, Aura Cacia, Cococare, Aubrey Organics, Mad Hippie Skin Care Products, Bee Naturals u.c.

No comments:

Post a Comment