9/08/2014

Mani Iherb pirkumi

Nesen veicu savu pirmo pirkumu Iherb internetveikalā un vēlējos padalīties ar saviem guvumiem! :)


Pirmās, ko izmēģināju bija tējiņas, Kopumā, tējas kā tējas :D. Vienīgais, ko varu piebilst, garša nav tik stipra kā veikalā pirktajām un tējas paciņa nav jārauj uzreiz ārā no ūdens, taču man tas patīk, neesmu stipru tēju cienītāja.




Pasūtīju arī šīs sejas maskas, vai palīdz, īsti nezinu, taču uzliekot sajūta bija patīkama. Katrā iepakojumā iekšā bija divas paciņas.







Bija obligāti jānopērk arī viens no populārākajiem Iherb produktiem - African Black sejas ziepes ar auzu pārslām, alveju un vitamīnu E. Ļoti jauki smaržo (negaidīju, ka smarža būs tik patīkama) un pēc mazgāšanas var just, ka seja ir tik tiešām tīra.




Vēl viens diezgan populārs Iherb produkts ar labām atsauksmēm - Queen Helene Mint Julep sejas maska. Diezgan interesants produkts, izskatās un smaržo pēc zobu pastas. Lietoju reizi nedēļā un nekādus dižos uzlabojumus sejai neesmu pamanījusi.


Desert Essence higiēniskā lūpukrāsa, par kuru arī bija ļoti labas atsauksmes. Patika smarža, nav īpaši salda, arī lūpas labi mitrina.



Queen Helen ķermeņa sviests, smarža vairāk atgādināja kokosriekstu skaidiņas, nekā kakao pupiņas, pats produkts liekas tik tiešām dabīgs un ļoti patīkams ādai.



Un mazliet arī no dekoratīvās kosmētikas - E.l.f pagarinoša skropstu tuša un ūdensnoturīgs acu laineris. Abi nepatika, skropstu tušai birstīte ļoti neforša - saķepina visas skropstas - un acu lainerim galiņš tāds mazliet spurains, tāpēc nesanāk uzvilkt perfektu līniju.



Un vēl viens produkts no E.l.f - minerālais pūderis. Biju domājusi, ka minerālais pūderis nosedz nepilnības labāk nekā parastais pūderis, taču atšķirību nejutu.




Un pats pēdējais nāca līdzi dāvaniņā - mērlente. :)

4 comments:

  1. Jauki tev pirkumi. :)
    Gribās melnās ziepes arī kaut kad pamēģināt! Seja nepaliek velkoši sausa pēc šīm ziepēm?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mazliet, taču es uzreiz pēc mazgāšanas uzlieku krēmu un viss ir kārtībā ;)

      Delete
  2. Sviesta noteikt nav dabīgs, pirmā sastāvā minerāleļļa :( un tas jau ir nevis pūderis bet birstošais tonālais( fundation)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jā, tas ir birstošais tonālais pūdera veidā, tātad to būtībā var saukt arī par pūderi :)

      Delete